Branț anatomic 4Rest Orto „Ultra Sport” 09-200 m. 40-45

  • Producătorul: 4Rest-Orto
  • Codul produsului: 10532
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
112,00 Lei

  Caracteristici:

  • Branțul în formă de cupă asigură un suport maxim pentru călcâi și ajută la distribuirea greutății corpului pe picioare într-un mod mai echilibrat.
  • Amortizorul elastic de sub călcâi este conceput pentru a reduce sarcina de impact asupra călcâiului, articulațiilor picioarelor și coloanei vertebrale în timpul mersului și al practicării activităților sportive.
  • Țesătura din plasă care acoperă branțul asigură confortul și reglarea termică.
  • Se potrivește pentru pantofi sport și încălțăminte de fiecare zi.

Destinație:

  • Prevenirea piciorului plat longitudinal, a deformării piciorului plat valg, a pintenilor de călcâi, a durerilor articulare, a venelor varicoase și a afecțiunilor coloanei vertebrale.
  • Este potrivit pentru uz general, oboseală și dureri de picioare, precum și pentru solicitări sporite ale picioarelor (sport, exces de greutate, statul în picioare timp îndelungat).
Compoziție: poliuretan elastic; amortizor — spumă de înaltă densitate; țesătură — poliester.

Utilizare: dacă este necesar, tăiați branțul de-a lungul liniei indicate pentru a obține mărimea potrivită.

Recomandări de îngrijire: ștergeți ușor cu o cârpă umedă și săpunită, nu înmuiați în apă.

Mărimi: 40-45
Producător: Turcia

Mărime încălțăminteLungimea tălpii, cm
350
360
370

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)