Branț 4Rest Orto cu memorie "Support" 09-205 m. 40-45

  • Producătorul: 4Rest-Orto
  • Codul produsului: 10536
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
117,00 Lei
Branțul cu memorie "Support" este flexibil, confortabil, cu un supinator pronunțat. Crește confortul încălțămintei de fiecare zi, susține în mod sigur arcul piciorului. Este potrivit pentru cei care petrec mult timp pe picioare.

Caracteristici:

  • Materialul cu memorie creează amortizare și oferă senzații plăcute în timpul mersului, reduce sarcina de impact asupra picioarelor și articulațiilor.
  • Supinatorul rezistent din mijlocul branțului asigură un bun suport sesizabil și umple complet cavitatea arcului piciorului.
  • Proeminențele mici din partea din față a branțului au un efect ușor de masaj.
  • Branțul se fixează bine în încălțăminte datorită inserțiilor cauciucate din partea de jos — nu alunecă și nu se deplasează.

Destinație:

  • Susține arcul piciorului pentru a preveni piciorul plat și alte deformări.
  • Se potrivește pentru uz general, în caz de oboseală și dureri de picioare, precum și în caz de solicitare sporită a picioarelor (supraponderabilitate, statul în picioare timp îndelungat).
Compoziție: poliuretan cu memorie, țesătura: poliester, rezistentă, hipoalergenică.

Utilizare: așezați branțul cu stratul textil în sus. Dacă este necesar, tăiați branțul de-a lungul liniei specificate până la dimensiunea dorită.

Recomandări de îngrijire: ștergeți ușor cu o cârpă umedă și săpunită, nu înmuiați în apă.

Mărimi: 36-40

Producător: Turcia

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)