Branț din piele cu cadru 4Rest Orto 09-904 m. 36-45

  • Producătorul: 4Rest-Orto
  • Codul produsului: 10510
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
134,00 Lei
Lungimea tălpii: 23.5 cm
Lungimea tălpii: 24.0 cm
Lungimea tălpii: 25.0 cm
Lungimea tălpii: 25.5 cm
Lungimea tălpii: 26.0 cm
Lungimea tălpii: 27.0 cm
Lungimea tălpii: 27.5 cm
Lungimea tălpii: 28.0 cm
Lungimea tălpii: 29.0 cm
Lungimea tălpii: 29.5 cm
Acest branț este adesea cumpărat de persoanele care petrec mult timp în picioare. Caracteristicile sale de design vă permit să mergeți/să stați mai mult timp fără să simțiți dureri de spate.
Branțul cu cadru, din piele naturală este, de asemenea, conceput pentru a preveni piciorul plat, piciorul valgus și pentru a ușura durerile cauzate de pintenii de călcâi. 

Caracteristici:

  • Suportul pentru arcurile piciorului — cadrul rezistent, dar flexibil al branțului susține în mod corespunzător arcurile longitudinale și transversale ale piciorului.
  • Confort — forma corectă din punct de vedere anatomic, stratul de latex moale dintre stratul de piele și cadrul dur, inserția de spumă sub călcâi fac ca branțul să fie foarte confortabil, nu trebuie să vă obișnuiți cu el, branțul este confortabil din start.
  • Material și formă — pielea este moale și plăcută la atingere; grosimea branțului este optimă, mai groasă sub călcâi și mai subțire în partea din față pentru a nu strânge degetele de la picioare.
  • Suprafață antiderapantă — partea inferioară a branțului este fabricată din material „cauciucat” (latex) care împiedică alunecarea și deplasarea branțului în încălțăminte.

Destinație:

  • Profilaxia piciorului plat longitudinal și transversal, a deformării piciorului plat valg, a pintenilor de călcâi și a durerilor articulare.
  • Potrivit pentru uz general, pentru oboseală și dureri la nivelul picioarelor.
Compoziție: piele naturală, latex, plastic.

Utilizare: așezați branțul cu stratul de latex orientat în jos.

Recomandări de îngrijire: ștergeți ușor cu o cârpă umedă și săpunită.

Mărimi: 36-45

Producător: Turcia
Mărime încălțăminteLungimea tălpii, cm
3623.5
3724
3825
3925.5
4026
4127
4227.5
4328
4429
4529.5

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)