Covoraș de masaj senzorial pentru câini "Puzzle Mix" 14 module Fizioterapie pentru câini

  • Producătorul: Ortek
  • Codul produsului: 10174
  • Dostępność: Out Of Stock
409,00 Lei
Livrare gratuită

Covorașul de masaj Ortek este un covoraș format dintr-un număr mare de elemente care pot fi asamblate. Covorașele Ortek sunt concepute inițial pentru copii, dar sunt potrivite și pentru câini și pisici.

Covorașul este utilizat pentru antrenamentul câinilor, fizioterapie și reabilitare. În timpul fizioterapiei active, câinele este antrenat pe un simulator sau pe un covoraș de fizioterapie.
Sensibilitatea profundă și conștientizarea corpului sunt antrenate în timpul exercițiilor pe covorașele noastre de masaj. Câinele trebuie să perceapă interacțiunea trunchiului, capului și membrelor aparte.
Proprioreceptorii din partea inferioară a labelor trimit informații creierului despre poziția, postura și mișcările corpului.

Acest antrenament poate fi important și pentru câinii care nu au probleme neurologice, de exemplu, pentru câinii care se poticnesc mai des sau nu se pot mișca corect.
Aceasta include abilitățile motorii fine responsabile de coordonare, percepția adâncimii, senzație corporală, concentrare, viteză și executarea în siguranță a mișcărilor.
Este important câinele să efectueze exercițiul încet și sub control.

Covorașul de masaj senzorial este format din 14 elemente.
Dimensiunea produsului: 26x26 cm.
Material: PVC (sigur, fără aditivi nocivi, hipoalergenic)
Contraindicații: leziuni sau afecțiuni inflamatorii ale pielii, contuzii.
Îngrijire: covorașul este comod de utilizat și se spală ușor sub jet de apă. Dacă este necesar, poate fi spălat în detergent și uscat în mod natural.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Modele similare

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)