Antrenor de degete Hand Yoga Reabilitarea mâinii Mediu

  • Producătorul: Ortek
  • Codul produsului: 10116
  • Dostępność: Out Of Stock
204,00 Lei

Livrare gratuită

Acest antrenor se potrivește pentru antrenarea extensorului degetelor și a altor mușchi ai mâinii, pentru recuperarea după accident vascular cerebral, traume.

Extensorul degetelor este un mușchi al antebrațului din grupul posterior. De la acesta spre degete radiază tendoane. Dacă acest mușchi este afectat sau suprasolicitat, mâna nu poate funcționa bine și nu poate ține obiectele.

Dispozitivul se atașează la încheietura mâinii cu o brățară din velcro. Pe fiecare deget se pune câte un inel. Între inele și brățară sunt atașate benzi de cauciuc. Prin strângerea și desfacerea mâinii, puteți dezvolta mușchii de care aveți nevoie.
Expandorul pentru degete vă va ajuta nu numai în timpul reabilitării sau al tratamentului tulburărilor activității motorii. Prin exerciții regulate vă puteți antrena puterea de strângere a mâinii (recomandabil pentru sportivi) sau forța și flexibilitatea degetelor (recomandabil pentru muzicieni, chirurgi și alte persoane cu profesii care implică abilități motorii fine).


Antrenorul este universal — este ajustabil în funcție de mărimea încheieturii mâinii, se potrivește atât pentru mâna dreaptă, cât și pentru cea stângă. Puteți ajusta intensitatea exercițiului prin setarea benzilor elastice la nivelul dorit al orificiilor.

Sunt două nivele de efort:

  • Ușor (9 kg)
  • Mediu (18 kg)
  • Greu (27 kg)

Ansamblul conține un set suplimentar de benzi de cauciuc înlocuibile.
Utilizare:

  • pentru a antrena mușchii degetelor și mâinii;

  • în timpul reabilitării, recuperării în urma traumelor, a unui accident vascular cerebral;

  • în complexul de tratament al sindromului de tunel și al tulburărilor activității motorii;

  • pentru a antrena puterea de strângere și flexibilitatea degetelor

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Modele similare

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)