Încălțăminte ortopedică

Pantofi de damă 17-017
398,00 Lei

Mărime încălțăminte

Pantofi de damă 17-008
398,00 Lei

Mărime încălțăminte

Pantofi pentru bărbați 15-002
376,00 Lei

Mărime încălțăminte

Botine pentru bărbați 15-101
384,00 Lei

Mărime încălțăminte

Botine de damă 17-104
409,00 Lei

Mărime încălțăminte

Încălțăminte ortopedică pentru adulți – doamnelor

— Ce este fericirea feminină?
— E să-ți scoți în ospeție pantofii sub masă și să respiri ușurată :)
Știți gluma aceasta? Păi iată – nu este despre pantofii noștri. Deoarece încălțămintea ortopedică pentru adulți este confortabilă în așa măsură încât nu doriți să-i scoateți, ci invers. Într-un cuvânt, doamnele vor înțelege :) Doar anume ele mai întâi își încalță bietele piciorușe cu tocuri înalte sau încălțăminte îngustă, apoi, nemailuând în considerare tendințele posibile și imposibil de imaginat ale modei, caută ceva ce-i cel mai comod, și Dumnezeu cu ea, cu moda!
Încălțăminte ortopedică de damă puteți cumpăra, de asemenea, în categoria demi-sezonieră — botine și pantofi ortopedici grozavi. Și, bineînțeles, sunt botine și pantofi ortopedici pentru bărbați foarte comozi.
este încălțăminte ortopedică pentru bărbați.
Destinația acestei categorii de încălțăminte
  • Pentru picioarele cu o deformare necorectată sau apărută, așa-numitele picioare "problematice", când tot cu ce se poate ajuta este să le încălțați în încălțăminte ortopedică confortabilă pentru a evita agravarea problemelor existente și pentru a lăsa picioarele să simtă patul moale al pantofului sau al botinelor.
  • Încălțare în caz de diabet: după cum se știe, persoanele cu diabet trebuie să își protejeze picioarele de răni, așa că pantofii sau botinele ortopedice vă vor învălui picioarele într-un cocon confortabil din piele și material textil.
  • Dacă există o problemă de hellux valgus (mai simplu spus, este un "os proeminent") sau dacă există o patologie a unghiilor încarnate.
  • Artrita în formă acută sau cronică, precum și traume la picioare – atât în perioada de recuperare, cât și pentru purtarea zilnică ulterioară.
  • Vârsta matură, când confortul pentru picioarele obosite este apreciat mai presus de orice.
  • Supraponderabilitate — încălțămintea noastră ortopedică este trainică și rezistentă, cu un grad ridicat de durabilitate.
Încălțămintea ortopedică ocupă ferm acea nișă din zona de confort în care coeficientul de comoditate depășește coeficienții de conformare la modă, de combinare, de obținere a unui look complex, toate luate la un loc.
Senzația de confort este primordială aici; în plus, dacă o doamnă are nevoie să cumpere încălțăminte ortopedică, nu o va asorta cu o poșetă sau cu pantaloni. Mai degrabă se va întâmpla contrariul: întreaga garderobă se va adapta la una sau două perechi de încălțăminte, achiziția efectuându-se  în funcție de asortarea armonioasă cu pantofii sau botinele ortopedice. Deoarece moda este schimbătoare și capricioasă, iar propria sănătate este mai scumpă.
Când înțelegeți în mod conștient nevoia de a cumpăra pantofi cu talpă ortopedică, înseamnă că lucrurile stau într-adevăr prost. Cum suntem noi, cei adulți? Nu începem să ne ocupăm de noi înșine decât atunci când situația devine aproape critică. Dacă acesta este cazul dumneavoastră, este timpul să alegeți unul dintre modelele prezentate.

Ce face încălțămintea noastră ortopedică pentru adulți să fie atât de confortabilă?

Toate modelele au fost proiectate cu atenție, utilizând materiale moi și hipoalergenice, elemente de fixare cu Velcro și șireturi pentru reglarea pe înălțime, precum și cu inserții textile elastice pentru a preveni iritațiile și comprimarea în zonele cu probleme.
Senzația de comoditate este asigurată de construcția internă a încălțămintei:
  • branțul este confecționat din piele moale, care și-a păstrat proprietățile de respirabilitate – și, în general, este un material ideal pentru căptușirea încălțămintei din interior;
  • carcasa fiecărui model este acoperită cu o căptușeală în mai multe straturi, formată din piele naturală, material textil și spumă, care amortizează pașii și se adaptează cu timpul la forma piciorului;
  • partea superioară este realizată din piele combinată cu textil elastic (neopren), această combinație organică va preveni orice disconfort datorită structurii plastice și flexibile a materialului.

Absolut toate modelele sunt echipate cu supinator. Grila de mărimi începe de la numărul "36" și include întreaga linie până la mărimea 41.

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)