Orteză pentru picior căzut (foot drop) W613 Universal

  • Codul produsului: 10589
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
230,79 Lei
Livrare gratuită

Orteza de susținere a gleznei fixează articulația în cazul sindromului "piciorului căzut" sau "piciorului suspendat". Asigură o îmbunătățire vizibilă a mersului pacientului. Poate fi folosită în încălțăminte, dacă aceasta este destul de largă și nu restricționează mișcarea.

Indicații:

  • neuropatie peroneală;
  • sindromul „piciorului căzut” (foot drop);
  • restabilirea capacității de funcționare a articulațiilor după un accident vascular cerebral sau o boală musculară complexă;
  • leziuni ale dorsiflexiei articulației;
  • deformarea labei piciorului;
  • reabilitare după intervenție chirurgicală.

Mărime universală, se potrivește atât pentru piciorul stâng, cât și pentru cel drept. Orteza pentru dorsiflexie se fixează cu elemente de închidere Velcro de bună calitate.

Producerea: Turcia.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)