Orteză de genunchi cu unghi reglabil 38cm W525

  • Codul produsului: 10633
  • Dostępność: Out Of Stock
512,61 Lei
Stoc epuizat
Livrare gratuită

Orteza articulației genunchiului cu unghi de flexie reglabil este concepută pentru a stabiliza și imobiliza articulația. Rotula este deschisă. Lungimea ortezei este de 38 cm.

Structura este formată din lamele de aluminiu, articulații și curele. Curelele fac orteza universală ca mărime și potrivită pentru orice forme anatomice. Unghiul de flexie este reglabil de la 0-120° în trepte de 15°. Imobilizarea este disponibilă sub unghi de la 0 la 90° în trepte de 15°.

Oferă sprijin și stabilitate excepționale după o accidentare a genunchiului, pentru activitate protejată în timpul reabilitării postoperatorii după o intervenție chirurgicală și reconstrucție a ligamentelor. 

Indicații

  • reabilitare postoperatorie;
  • leziuni ale rotulei, meniscului; 
  • fracturi ale tibiei, condililor;
  • osteotomie;
  • rupturi, leziuni ale ligamentelor și tendoanelor;
  • instabilitatea articulației genunchiului.

Se fixează cu elemente de închidere Velcro de bună calitate.

Producerea: Turcia.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)