Perne ortopedice

Pernă ortopedică antireflux Olvi j2540S
338,00 Lei
*****
618,00 Lei
*****
378,00 Lei

Se știe că un somn profund și sănătos este cheia bunei dispoziții și a stării de bine. Cât de confortabil se simte o persoană în timpul somnului are un impact direct asupra energiei și bunei dispoziții, precum și asupra capacității sale de lucru pe tot parcursul zilei. Astfel, dacă dimineața vă simțiți obosit și epuizat de puteri, este un semn că nu ați avut parte de o noapte bună de somn și odihnă. În acest caz, ar trebui cu siguranță să vă gândiți să cumpărați o pernă ortopedică bună.
Pernele ortopedice pentru dormit oferă un sprijin excelent pentru cap și zona cervicală a coloanei vertebrale. Principalul este să alegeți modelul potrivit în funcție de trăsăturile și preferințele individuale: poziția în timpul somnului, rigiditatea saltelei, lungimea de la umăr la gât etc. Pentru aceasta, magazinul nostru online are o gamă de perne ortopedice diferite. Din întregul sortiment, puteți cumpăra o pernă care va deveni pur și simplu indispensabilă pentru dumneavoastră. Astfel de perne sunt ceea ce vă poate asigura un somn sănătos și plăcut.
Magazinul online Ortek vă oferă o gamă largă de perne ortopedice pentru copii și adulți. Unele dintre pernele noastre ortopedice au "efect de memorie" (memory foam).

Care sunt avantajele pernelor ortopedice în comparație cu cele obișnuite?

Având în vedere anatomia coloanei vertebrale umane, se știe că vertebrele cervicale au nevoie de sprijin atunci când suntem culcați. Vertebrele cervicale sunt supuse unui nivel ridicat de tensiune pe tot parcursul zilei. Astfel, este foarte important ca în timpul odihnei și în timpul somnului această parte a coloanei vertebrale să fie cât mai relaxată și să fie în poziția corectă. Tocmai în acest scop, clienții noștri cumpără perne ortopedice. Pernele noastre nu provoacă alergii, permit aerului să circule liber. 
Preț-calitate. Magazinul Ortek oferă cel mai bun raport preț-calitate pe piața pernelor ortopedice. Lucrăm fără intermediari și vă furnizăm produsele noastre direct, ceea ce permite economisirea de bani și timp.
Noi efectuăm nu doar vânzări cu amănuntul, ci și angro. Puteți cumpăra perne ortopedice sunând la numărul de pe site. Cumpărând o pernă ortopedică sau anatomică pentru dormit, aveți grijă de propria sănătate și de sănătatea celor dragi. Dacă vă este greu să faceți o alegere, sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți o pernă ortopedică la preț avantajos!
Iar dacă vă doriți o poziție maximal de comodă la oficiu sau în mașină, în ajutor vă poate veni pernă de șezut ortopedică, confortabilă și utilă, ce vă ușurează orele îndelungate în poziție șezândă.
 La fel, în magazinul nostru online veți găsi un sortiment larg de încălțăminte ortopedică medicinală pentru a avea grijă și de picioarele dumneavoastră, precum și a celor dragi.

 

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)