Husa de răcire pentru scaunul auto funcționează de la bricheta mașinii, pernă pentru scaunul șoferului cu ventilatoare

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 09656
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
390,00 Lei
Livrare gratuită

Un accesoriu ce îmbunătățește calitatea vieții persoanelor care petrec mult timp la volan. Funcționează de la brichetă.

Caracteristica principală a husei de răcire pentru scaunul auto este ventilația sub coapse, fese și sub spatele șoferului

În sezonul cald, chiar și cu aparatul de aer condiționat pornit, corpul nostru transpiră. Transpirația excesivă în regiunea feselor nu este o stare naturală. Doar oamenii sunt de la bun început adaptați să se deplaseze în poziție verticală, și nu în poziție așezată. Consecința transpirației feselor sunt apariția hemoroizilor, a crăpăturilor și a iritațiilor pielii.

Am testat această husă. Într-adevăr funcționează, este un accesoriu important pentru confortul automobilistului. Este ciudat că numai mașinile premium sunt echipate cu ventilație pentru scaune.

Husa este fabricată în China, elementele acesteia, la o examinare atentă, arată de înaltă calitate și bine lucrate. Utilizarea elementelor de fixare este simplă, intuitivă și bine gândită. Totul este clar fără instrucțiuni

Cum este constituită husa pentru scaun cu ventilație

Are ventilație instalată, așa cum se poate vedea în imagine.  Alimentarea se face de la bricheta automobilului. Răcirea are loc datorită circulației fluxurilor de aer în interiorul cadrului husei. Aerul transmite prospețime corpului prin multitudinea de orificii din microfibră și materialele de plasă.

Designul este realizat în așa fel încât ventilatorul principal să fie amplasat în partea de jos a scaunului, adică șoferul nu stă pe el și nu-i simte vibrațiile. Viteza de ventilație poate fi reglată cu ajutorul unui comutator.

Husa de răcire universală pentru mașină este o modalitate eficientă de a vă păstra scaunele auto în stare impecabilă. Husa confortabilă din material rezistent va avea o durată lungă de exploatare și va fi un "ajutor" indispensabil pe timp de caniculă.

Husa de răcire pentru scaunul auto poate deveni o achiziție sau un cadou foarte util pentru șoferii care petrec timp îndelungat în mașină. De exemplu, pentru șoferii de taxi, camionagii de cursă lungă. Și, de asemenea, pentru alte persoane care petrec mult timp la volan.

Având în vedere faptul că bărbații transpiră cu 40% mai intens decât femeile, acest accesoriu va fi de două ori mai util pentru aceștia.

Modificat: 2022-11-19 16:55:48

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)