Pernă ortopedică pentru zona lombară pentru șoferi, cu fermoar 34x13x8 cm J2508

 • Producătorul: Olvi
 • Codul produsului: 10114
 • Dostępność: Out Of Stock
130,00 Lei

Perna pentru zona lombară este concepută pentru utilizarea pe scaunele de mașină și de calculator. Pentru persoanele care petrec mult timp în poziție șezândă.

Noi preferăm să avem încredere în produsele pe care le vindem. De aceea am testat această pernă. Toți experții au remarcat susținerea bună a spatelui în zona lombară. Este confortabil să stai așezat, postura se corectează și, în același timp, nu se simte tensiune în spate. Perna va fi apreciată de cei care petrec timp îndelungat la volan și simt disconfort în regiunea lombară.

Cum funcționează perna pentru zona lombară pentru șoferi?

Problema cu spatele la șoferi apare din cauza poziției neschimbate în timpul călătoriei. Doar forma scaunului, oricât de confortabilă ar fi, rămâne întotdeauna aceeași. Aceiași mușchi și articulații sunt supuși la efort. Dacă o parte din timp vă schimbați poziția spatelui cu ajutorul pernei pentru zona lombară, călătoria va deveni mai confortabilă pentru dumneavoastră. Adică, puteți să puneți și să scoateți periodic perna, orientându-vă după ceea ce simțiți.

Folosirea unei perne pentru spate nu anulează necesitatea de a vă opri, da a face pauză periodic și de a îndeplini câteva exerciții de încălzire în timp ce conduceți sau efectuați o muncă "sedentară" îndelungată.

Atașați perna astfel încât către spate să fie acea partea în care este cusută cureaua: adică partea convexă a pernei să fie întoarsă spre scaun, în acest fel perna va fi mai bine fixată.

Caracteristici:

 • asigură suport în zona lombară a spatelui;
 • contribuie la formarea unei bune posturi;
 • elimină tensiunea și oboseala din spate prin schimbarea poziției pe scaun;
 • se fixează cu ajutorul curelei la înălțimea dorită a scaunului;
 • se poate regla grosimea pernei schimbând cantitatea de umplutură.

Utilizare:

 • pentru confort în timpul șederii îndelungate;
 • suport pentru spate în timpul reabilitării după o accidentare sau o intervenție chirurgicală;
 • pentru formarea unei posturi corecte.

Dimensiuni: 34*13*8 cm

Compoziție:

Umplutura: hollow fiber

Fața de pernă: bumbac.

Recomandări de îngrijire:

 • spălați fața de perna pe măsură ce se murdărește în apă caldă la 40 °С,
 • nu este recomandabil să stoarceți și să uscați fața de pernă în mașina de spălat

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)