Pernă ortopedică antireflux Olvi j2540

 • Producătorul: Olvi
 • Codul produsului: 09627
 • Dostępność: W magazynie
În stoc
430,50 Lei
Livrare gratuită
Concepută pentru ameliorarea simptomelor esofagitei de reflux în timpul somnului și a altor consecințe ale bolii de reflux gastroesofagian (BRGE). Dimensiuni: 64*58*29*58 cm
Vă rugăm să rețineți că înălțimea pernei este de 29 cm, lungimea locului pe care vă culcați este de 64 cm. Există și o pernă anti-reflux cu o înălțime de 15 cm și o lungime de 72,5 cm. O pernă mai lungă este mai potrivită pentru culcarea pe spate.
Va recomandam si o perna anti-reflux cu inaltime si lungime reglabile

Pentru ce este nevoie de pernă?

 • Împiedică pătrunderea conținutului stomacului în esofag în timpul somnului și odihnei.
 • Formează o înclinare a trunchiului de 27°, ceea ce previne arsurile la stomac, respirația dificilă și alte efecte ale bolii de reflux gastroesofagian (BRGE)
 • Ameliorează simptomele esofagitei de reflux.
Pernă ortopedică antireflux Olvi j2540

De ce să alegeți această pernă?

 • Este mult mai eficientă decât folosirea câtorva perne obișnuite sau ridicarea tăbliei patului.
Pernă ortopedică antireflux Olvi j2540 2
 • Este ușor de utilizat și în același timp multifuncțională.
Pentru a dormi și a vă relaxa confortabil pe pana anti-reflux, puteți pune sub cap o pernă de dormit pe spate cu memorie J2509: dintre toate pernele pe care le-am testat în combinație cu pana cu plan înclinat, aceasta s-a dovedit a fi cea mai confortabilă.

Caracteristici:

 • perna are formă de pană și permite ca trunchiul să fie înclinat la gradul necesar, ceea ce previne arsurile la stomac, complicațiile respiratorii și alte efecte ale bolii de reflux gastroesofagian (BRGE);
 • perna este multifuncțională și vă permite să o utilizați nu numai sub spate, ci și sub picioare sau sub genunchi, dacă este necesar.
 • puteți, de asemenea, să puneți o pernă obișnuită deasupra ei.

Contraindicații:

Nu utilizați dacă sunteți alergic la materialele produsului! În cazul unor afecțiuni specifice, este recomandabil să consultați medicul înainte de utilizare.

Recomandări de îngrijire a produsului:

 • spălați perna pe măsură ce se murdărește. Stoarceți fără răsucire;
 • umplutura nu necesită îngrijire specială, ci doar curățare uscată.

Depozitare și obligații de garanție:

A se păstra în încăperi la o temperatură cuprinsă între 5 °C și 30 °C și umiditate relativă de maximum 75%, departe de surse de căldură și praf, evitând expunerea la lumina directă a soarelui. Este posibilă îngălbenirea materialului de umplutură, ceea ce nu afectează proprietățile funcționale ale acestuia.

Compoziție:

 • fața de pernă: viscoză — 35%, poliester — 50%, elastan — 15%;
 • umplutura: spumă poliuretanică.

Dimensiuni: 64*58*29*58 cm

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)