Pernă cu gel pentru scaun cu memorie moale 45x35x7 cm cu fermoar

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 10128
  • Dostępność: Out Of Stock
262,20 Lei

Livrare gratuită
 

Perna ortopedică, cu gel, oferă confort atunci când ședeți timp îndelungat pe orice tip de suprafață. Perna are o formă specială care repetă contururile corpului, având o decupare pentru coccis.
Stratul superior este fabricat din material polimeric SoftGel (netoxic, fără impurități nocive). Acest material contribuie la termoreglare (răcire) și la amortizare. Proeminențele delicate de pe stratul de gel au un efect de masaj ușor.
Umplutura de bază constă din spumă poliuretanică, cu memorie. Datorită acesteia, greutatea persoanei așezate este distribuită uniform, astfel presiunea pe coloana vertebrală se reduce.
Partea inferioară a husei este realizată din material nealunecos, iar pe partea laterală a pernei este prevăzut un mâner din material textil pentru o transportare ușoară.
Noi am testat perna.
Senzațiile sunt plăcute, perna este moale, dar nu te "scufunzi" în ea. Este foarte confortabil de șezut pe ea. Perna se încălzește, spatele în regiunea lombară într-adevăr se relaxează. Chiar și după o scurtă utilizare a pernei, devine evident cât de inconfortabilă este suprafața de șezut a fotoliului fără ea. 
Dimensiuni: 45x35x7 cm.
Utilizare:

  • asigură o repartizare uniformă a încărcăturii și eliminarea tensiunii din zona lombară a coloanei vertebrale;
  • pentru confort în timpul șederii îndelungate pe orice fel de suprafață;
  • pentru corectarea posturii;
  • pentru prevenirea hemoroizilor, prostatitei și a altor boli.

Compoziție:
Fața de pernă este din material sintetic cu o circulație sporită a aerului.
Umplutură: gel SoftGel, spumă poliuretanică, cu memorie.
Contraindicații:
Nu utilizați dacă sunteți alergic la materialele produsului.
Recomandări de îngrijire a produsului
Pentru umplutură este recomandată numai curățarea uscată, iar fața de pernă trebuie spălată la un ciclu delicat, se stoarce fără răsucire.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)