Pernă de masaj pentru scaun Pernă pentru șofer

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 08619
  • Dostępność: Out Of Stock
138,00 Lei

Perna de masaj pentru scaun este indispensabilă pentru persoanele care petrec multe ore în poziție șezândă. Funcția sa principală este de a preveni disconfortul provocat de șederea pe perioade îndelungate de timp. Datorită formei sale speciale și a umpluturii din coajă de hrișcă, aceasta previne transpirația și asigură o temperatură optimă a părților corpului aflate în contact cu perna.

Recomandare:

  • se recomandă pentru utilizarea de către automobiliști (șoferi) și pasageri; lucrători de birou și alte persoane care petrec mult timp în poziție așezată;
  • pentru confort în timp ce stați pe suprafețe dure și semidure;
  • pentru utilizarea în scaun cu rotile ca mijloc de prevenire a escarelor de pat;
  • previne transpirația, amorțeala la nivelul membrelor inferioare atunci când ședeți vreme îndelungată, apariția durerilor de spate.

Particularități de utilizare:

Așezați perna pe scaun sau fotoliu și așezați-vă pe ea. Poate fi folosită permanent sau cu întrerupere, în dependență de senzații.

Efectul de masaj este obținut datorită formei — dimensiunii și densității optime a rolelor umplute cu coji de hrișcă.

Spațiile de aer dintre role, precum și materialele naturale ale umpluturii și feței de pernă asigură reglarea termică și reduc transpirația. Fața de pernă este durabilă, rezistentă și concepută pentru o utilizare de lungă durată.

Beneficii suplimentare pentru proprietarii de mașini cu scaune din piele pe timp rece și cald.

      Opțiunea nr. 1 — iarna.

Când ne așezăm pe un scaun rece, se creează o situație de risc pentru sănătate și disconfort. Atunci când pornim încălzirea și ne supraîncălzim, acest lucru de asemenea nu este sigur pentru sănătate, atât în timpul procesului de încălzire, cât și atunci când ieșim din mașină fiind supraîncălziți. Perna pentru șofer Olvi vă ajuta la prevenirea acestor probleme și a posibilelor consecințe.

      Opțiunea nr. 2 — vara.

Când ne așezăm într-o mașină cu scaune din piele, încălzită de soarele nemilos de vară, suprafața acestora transmite rapid temperatura ridicată picioarelor și feselor noastre. Folosirea unei perne pentru scaun cu umplutură de hrișcă și țesătură specială ajută la evitarea disconfortului.

Compoziție:

Fața de pernă: bumbac.

Umplutura: hrișcă.

Dimensiuni: 37*42 cm.

Contraindicații:

Nu utilizați dacă sunteți alergic la materialele produsului. În cazul unor afecțiuni specifice, este recomandabil să consultați medicul înainte de utilizare.

Recomandări de îngrijire a produsului:

Se recomandă numai curățarea uscată.

Perioada de valabilitate garantată: trei ani de la data fabricației.

Perioada de utilizare garantată: trei luni de la data vânzării.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile