Pernă pentru întoarcerea bolnavilor Pernă pentru bolnavii imobilizați la pat J2006

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 10393
  • Dostępność: Out Of Stock
374,00 Lei

Livrare gratuită

Caracteristica principală — posibilitatea de a schimba poziția unei persoane imobilizate la pat de orice greutate și constituție, fără prea mult efort fizic.

Produsul are formă de semicerc, cu adâncituri pentru picioare, cu husă detașabilă din țesătură impermeabilă.

Pentru a-l utiliza, trebuie să puneți dispozitivul sub genunchii persoanei care este culcată pe spate și, așezând dispozitivul pe o parte, puneți-l în poziție verticală. Apoi, ținând persoana de umăr, întoarceți dispozitivul, întorcând astfel și persoana. După efectuarea procedurilor necesare de îngrijire sau după schimbarea cearșafului, întoarceți bolnavul pe spate și scoateți dispozitivul.

https://ortek.cz/image/catalog/pillows/12828.jpg

Utilizare:

  • pentru efectuarea procedurilor de îngrijire și igienă, schimbarea cearșafului, scutecului bolnavului imobilizat la pat;
  • pentru a preveni apariția escarelor de pat;
  • pentru blocarea întoarcerilor în caz de traumatisme ale coapselor.

Compoziție:

Umplutura: spumă poliuretanică

Fața de pernă: țesătură medicală impermeabilă

Dimensiuni: 46x41,5x13 cm

Recomandări de îngrijire:

  • husa poate fi ștearsă cu o cârpă umedă sau cu șervețele;
  • la necesitate, spălarea manuală delicată a husei cu o cantitate mare de apă caldă (40 °С) ; 
  • îngrijirea umpluturii: curățare uscată.

Contraindicații:


 

Este necesar să se consulte un medic înainte de utilizare pentru a stabili dacă dispozitivul pentru întoarcerea bolnavilor poate fi utilizat în cazul respectiv.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)