Pernă ortopedică din spumă cu memorie Olvi "Butterfly" J2539

 • Producătorul: Olvi
 • Codul produsului: 096301
 • Dostępność: W magazynie
În stoc
423,57 Lei
Livrare gratuită

Pernă ergonomică pentru dormit și relaxare în orice poziție, o opțiune excelentă pentru a dormi pe burtă. Dimensiuni: 59 cmx39 cmx14 cm

Specificul pernei Butterfly TM Olvi - menținerea confortului în orice poziție a corpului. Dacă nu găsiți o pernă confortabilă pentru dumneavoastră, atrageți atenția anume la acest model special. Fără îndoială, perna "inteligentă" Butterfly de la OLVI va deveni preferată.

Magazinul online Ortek a efectuat o testare detaliată a acestei perne. Este important pentru noi să înțelegem specificul noilor produse, să ne asigurăm că acestea sunt conforme cu instrucțiunile și să oferim clienților ceea de ce au nevoie.

În timpul testării, persoane cu preferințe foarte diferite și-au găsit o poziție confortabilă.

 1. Adâncitură pentru cap
 2. Adâncitură pentru față/mâini
 3. Rola inferioară pentru gât (10 cm)
 4. Rola superioară pentru gât (I I cm)
 5. "Punte" pentru gât
 6. "Aripile" superioare de fluturaș pentru suportul capului
 7. "Aripile" inferioare de fluturaș pentru suportul capului

Poziția pe o parte

În timpul testelor, persoanele cărora le place să doarmă pe o parte au ales mai multe poziții confortabile. Unora le-a plăcut pe partea cu rola mai înaltă, altora cu cea mai joasă. Unuia dintre participanți la test i-a plăcut să doarmă nu în centrul pernei (1), ci mai aproape de "aripa" fluturelui. Fiecare dintre poziții s-a dovedit a fi ideală pentru somn. Testele efectuate au surprins, de asemenea, prin particularități suplimentare. Puteți, de exemplu, să întoarceți perna, punând mâinile sub ea - în adâncituri (2). În același timp, pentru ca fermoarul de pe partea din spate să nu provoace disconfort, vă recomandăm să îmbrăcați o față de pernă de dimensiuni potrivite din setul dumneavoastră de lenjerie de pat.

Poziția pe burtă

De obicei, clienților cărora le place să doarmă pe burtă le este cel mai greu să găsească o pernă. Cei care dorm în acest fel trebuie inevitabil să își întoarcă pe o parte capul, ceea ce este uneori incomod - trebuie să se "răsucească" în somn. Cu această pernă, puteți alege propria opțiune pentru dormit:
 1. îmbrățișând perna cu mâinile - sunt adâncituri speciale pentru aceasta (2);
 2. să puneți obrazul pe marginea pernei între "aripa" superioară și inferioară a fluturelui mai aproape de adâncitură (2), ca urmare, capul va fi întors la mai puțin de 90 de grade, ceea ce nu se primește pe o pernă obișnuită. Astfel se reduce disconfortul și necesitatea de a schimba frecvent poziția capului în timpul somnului;
 3. să puneți capul în mod obișnuit, așezând mâinile sub pernă. În același timp, datorită formei și densității optime a pernei, veți preveni formarea ridurilor de somn pe obraji. Verificat!
 4. puteți întoarce perna punând mâinile sub ea - în aceleași adâncituri. Nu uitați să puneți deasupra o față de pernă de mărime potrivită din setul de lenjerie de pat.

Poziția pe spate

Persoanelor cărora le place să doarmă pe spate, probabil că li se va potrivi partea inferioară a pernei. Dar sunt și din cei care, atunci când aleg o astfel de poziție, preferă pernele înalte (da, astfel se întâmplă - am fost și noi surprinși.) Pe ambele părți sunt role speciale (3 și 4) care susțin zona cervicală a coloanei vertebrale, iar o "punte" suplimentară (5) face această trecere cât mai lină posibil. Ca urmare, gâtul nu se va îndoi în mod nefiresc. Aripile fluturelui (6, 7) împiedică capul să se întoarcă pe o parte, ceea ce este foarte important în timpul somnului pe spate.


O surpriză pentru cei cărora le place să-și pună mâinile sub cap în timpul somnului sau când se uită la televizor - coatele pot fi așezate pe "aripile" fluturelui (6) și astfel se simte un confort firesc.

Acum despre caracteristicile pernei, despre care neapărat trebuie să știți înainte de a cumpăra.

Efect de "frumusețe"

Se realizează datorită formei speciale și densității suficiente a pernei.

În centrul pernei este o mică adâncitură (1) pentru un somn confortabil pe o parte. Acolo unde la contactul cu o pernă obișnuită se formează de obicei riduri de somn, atunci când utilizați perna Butterfly tm Olvie nu veți simți nicio presiune sau crispare.  Așa funcționează adâncitura (2) specială. De ce obrazul nu cade în această adâncitură? Deoarece o parte a frunții și baza maxilarului sunt susținute de "aripile" fluturelui (6, 7). 

Este foarte plăcut să te trezești și să vezi o față proaspătă și netedă în oglindă :)

Cine ar avea nevoie de o pernă Butterfly tm Olvi

 • cei cărora le plac pernele moderat de dure care își păstrează forma;
 • cei care preferă să doarmă pe burtă sau pe o parte, cu posibilitatea de a-și așeza mâinile cât mai confortabil;
 • cei care preferă să doarmă pe spate, dar nu le place să le alunece capul într-o parte;
 • persoanele care sunt afectate de ridurile din timpul somnului și de cearcănele de după trezire;
 • cei cărora le este greu să respire în timpul somnului din cauza poziției incomode;
 • oricărei persoane care dorește să asigure o alimentare normală cu sânge a capului și a gâtului, precum și o recuperare completă în timpul somnului.

Utilizare:

 • recuperarea completă a corpului în timpul somnului și odihnei;
 • prevenirea oboselii și durerilor de cap, durerilor la nivelul zonei cervicale a coloanei vertebrale;
 • prevenirea apariției cutelor pe piele, a blocării vaselor sanguine și limfatice atunci când dormiți pe o parte și pe burtă;
 • restabilirea circulației firești a sângelui, care îmbunătățește nutriția pielii din interior, iar eliminarea stagnării limfei asigură eliminarea lichidului și previne umflarea de dimineață a feței;
 • prevenirea apariției de noi riduri de somn (cute mici ce apar de obicei din cauza pernei sub ochi, pe tâmple, în triunghiul nasolabial) și reducerea celor existente.

Este posibilă o ușoară îngălbenire a materialului de umplutură ca urmare a expunerii la temperatură și la lumina soarelui. Culoarea umpluturii și integritatea husei din plasă nu influențează calitatea pernei.

Compoziție:

Umplutura: spumă poliuretanică, cu memorie memory foam — un material durabil, igienic, modern, care își păstrează forma mult timp.

Fața de pernă: viscoză — 35%, poliester — 50%, elastan — 15%.

Recomandări de îngrijire:

 • spălați perna pe măsură ce se murdărește.
 • fața de pernă poate fi spălată la un ciclu delicat în apă caldă (40°C);
 • este interzisă stoarcerea și uscarea pernei în mașina de spălat;
 • uscați perna în mod natural pe o suprafață plană într-o încăpere bine ventilată;
 • îngrijirea umpluturii — curățare uscată;
 • vă recomandăm să folosiți o față de pernă suplimentară din setul dvs. de lenjerie de pat deasupra feței de pernă existente.

Dimensiuni: 59 cm*39 cm*14 cm

Pentru această pernă este potrivită o față de pernă standard de 50*70 cm (sau mai mare) din setul de lenjerie de pat.

Țara producător: Ucraina

Modificat: 2022-11-22 22:05:16

 

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)