Pernă ortopedică moale cu memorie "Sonata" Soft J2528

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 10696
  • Dostępność: Out Of Stock
424,83 Lei
Stoc epuizat

Preferați pernele moi? "Sonata" Soft este cu siguranță pentru dumneavoastră. Pernă ortopedică confortabilă pentru cei cărora le este greu să aleagă acest accesoriu de pat. Mărimi 66x38x12 cm.

Noi am testat perna

Principala sa particularitate este forma și umplutura specială, care oferă confort și sprijin pentru toate pozițiile de somn. Nu va trebui să o ajustați pentru dumneavoastră, este deja cât se poate de confortabilă așa cum este. Curbura lină a pernei, ușoara adâncitură în centru pentru cap, înălțimea optimă (nici prea mică, nici prea mare) și adâncitura pentru umăr atunci când dormiți pe o parte — toate acestea creează condițiile pentru un somn sănătos și o odihnă bună. 


Este foarte plăcut să te trezești fără a simți dureri de gât și de cap, doar cu energia unui corp revigorat :)

Caracteristici:

  • forma ergonomică nu numai că arată plăcut din punct de vedere estetic, dar și se adaptează confortabil la liniile corpului;
  • dimensiunea pernei vă permite să vă poziționați confortabil, să vă întoarceți, rămânând într-o poziție confortabilă;
  • umplutura cu memorie este moale, se adaptează la greutatea și forma corpului, dar în același timp nu se aplatizează, susține gâtul în poziția corectă din punct de vedere fiziologic;
  • perforarea umpluturii adaugă moliciune pernei și asigură, de asemenea, ventilație și schimb de aer între pernă și piele.

Fața de pernă confortabilă urmează complet forma și contururile pernei, fără cute sau denivelări. Perna nu numai că va aduce confort și somn sănătos, dar va oferi și plăcere estetică.

Compoziție:

Fața de pernă: viscoză — 35%, poliester — 50%, elastan — 15%

Umplutura — spumă poliuretanică cu memorie.

Mărimi: 66x38x12 cm

Recomandări pentru îngrijirea produsului:

— spălați fața de pernă pe măsură ce se murdărește;

— umplutura nu necesită îngrijire specială, curățarea uscată este suficientă.

Păstrarea:

A se depozita în încăpere la o temperatură cuprinsă între 5 °C și 30 °C și o umiditate relativă de maximum 75%, departe de surse de căldură și praf, ferit de lumina directă a soarelui.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)