Pernă ortopedică pentru scaun Olvi

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 03239
  • Dostępność: Out Of Stock
191,10 Lei
Stoc epuizat
Pernă pentru scaun cu coajă de hrișcă vă permite să ședeți confortabil pe orice suprafață chiar și pentru o lungă perioadă de timp, ajută la reducerea sarcinii pe coloana vertebrală, asigură prevenirea hemoroizilor. Dimensiuni: 430x310 mm

Perna este concepută pentru o poziție corectă din punct de vedere fiziologic a zonei lombo-sacrale a coloanei vertebrale. Perna își păstrează bine forma și nu se deformează sau se boțește. Datorită umpluturii și distanței dintre role, este asigurată termoreglarea — aerul circulă liber între cojile de hrișcă, iar perna este confortabilă chiar și pe vreme caniculară. 

Utilizare:  

  • pentru dureri în spate, gât, coccis;
  • pentru prevenirea varicelor, umflarea picioarelor;
  • pentru prevenirea și tratamentul hemoroizilor, prostatitei;
  • pentru cei care petrec mult timp în poziție așezată.

Compoziție

Umplutura: coji de hrișcă.
Fața de pernă — material textil.
Dimensiuni: 430x310 mm
Datorită fermoarului, este posibil de suplimentat cu produse de aromaterapie. 

Contraindicații

Nu utilizați dacă sunteți alergic la materialele produsului. În cazul unor afecțiuni specifice, este recomandabil să consultați medicul înainte de utilizare.

Recomandări de îngrijire

Nu spălați umplutura și evitați pătrunderea umezelii. Se recomandă numai curățarea uscată.

Depozitare și obligații de garanție

A se păstra în încăperi la o temperatură cuprinsă între 5 °C și 30 °C și umiditate relativă de maximum 75%, departe de surse de căldură și praf, fără expunere la lumina directă a soarelui.

Perioada de valabilitate garantată: 3 ani.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)