Pernă pentru scaun cu gel cu memorie Pliantă

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 10446
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
218,00 Lei

Livrare gratuită

Perna ortopedică, cu gel, oferă confort atunci când ședeți timp îndelungat pe orice tip de suprafață. Perna este ergonomică și compactă, se pliază ușor în jumătate, se fixează în această poziție cu ajutorul unui buton și este ușor de transportat.

Stratul superior este fabricat din material polimeric SoftGel (netoxic, fără impurități nocive). Acest material contribuie la termoreglare (răcire) și la amortizare. 

Umplutura de bază constă din spumă poliuretanică, cu memorie. Datorită acesteia, greutatea persoanei așezate este distribuită uniform, astfel presiunea pe coloana vertebrală se reduce. 

Husa este confecționată din material antiderapant.

Puteți lua perna în mașină, la birou sau chiar în avion — este ușoară și practic invizibilă de la exterior în timp ce sunteți așezat.

Dimensiuni: 44x42x2,5 cm.

Utilizare:

  • pentru a asigura o repartizare uniformă a sarcinii și pentru a elimina tensiunea în zona lombară a coloanei vertebrale;

  • pentru confort în timpul șederii îndelungate pe orice fel de suprafață;

  • pentru corectarea posturii;

  • pentru profilaxia hemoroizilor, prostatitei și a altor boli.

Compoziție:

Fața de pernă: material sintetic cu o circulație sporită a aerului.
Umplutura: gel SoftGel, spumă poliuretanică, cu memorie.

Recomandări de îngrijire a produsului

Se recomandă numai curățarea uscată.


LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii
Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)