Pernă ortopedică rectală cu memorie J2512

  • Producătorul: Olvi
  • Codul produsului: 06525
  • Dostępność: W magazynie
În stoc
283,50 Lei
Livrare gratuită

Pentru prevenirea hemoroizilor, în caz de traume ale coccisului. Fața de pernă: velur, umplutura: spumă poliuretanică, cu memorie. Dimensiuni: 44x45x8,5 cm.

Perna ortopedică rectală este un accesoriu modern pentru orice scaun sau fotoliu.

Compoziție:

Fața de pernă: velur, umplutura: spumă poliuretanică, cu memorie.

Dimensiuni: 44x45x8,5 cm.

Perna este recomandată de a fi utilizată pentru prevenirea bolilor organelor pelviene, precum și în timpul tratamentului și în perioada postoperatorie. Indispensabilă pentru ore lungi de muncă sedentară sau călătorii îndelungate. De asemenea, perna poate fi utilă persoanelor cu dizabilități care duc un mod sedentar de viață. Un accesoriu necesar pentru femei în perioada postnatală.

Recomandare:

  • pentru tratarea și prevenirea hemoroizilor;
  • pentru luxații, fracturi și traume ale coccisului;
  • ajută femeile în perioada postnatală;
  • pentru normalizarea circulației sangvine în organele pelviene, reducând astfel durerea și disconfortul, în special în perioada postoperatorie și postnatală;
  • pentru a preveni formarea escarelor de pat la persoanele cu tulburări ale sistemului musculo-scheletic.

Contraindicații:

Nu utilizați dacă sunteți alergic la materialele produsului. În cazul unor afecțiuni specifice, este recomandabil să consultați medicul înainte de utilizare.

Recomandări de îngrijire a produsului:

Pentru umplutură este recomandată numai curățarea uscată, iar fața de pernă trebuie spălată la un ciclu delicat, se stoarce fără răsucire. Uscați cu atenție, evitând apropierea de dispozitivele de încălzire.

LĂSAȚI O RECENZIE

* — Câmpuri obligatorii

* — Câmpuri obligatorii

Informatii utile

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)