Perne ortopedice pentru dormit

Pernă ortopedică antireflux Olvi j2540S
354,90 Lei
Husă pentru pernă ortopedică cu spumă cu memorie 44x45x8,5 cm J2512.
96,60 Lei
Vândut
Pernă ortopedică pentru picioare și genunchi cu memorie J2518
121,59 Lei
Vândut
Pernă ortopedică moale cu memorie "Sonata" Soft J2528
424,83 Lei
Vândut
Pernă ortopedică cu memorie "Sonata" J2527
424,83 Lei
Vândut

Simțiți-vă astronaut!

Aceasta este o comparație figurativă, dar există ceva adevăr în această glumă. Faptul este că spuma poliuretanică cu memorie de formă, cunoscută sub denumirea comercială de "memory foam", a fost elaborată cu sprijinul programului spațial al NASA. Astronauții își datorează confortul în spațiu, printre altele, și acestui material, care a pătruns în cele mai banale aspecte ale vieții noastre și acum — poftim! — servește ca umplutură banală pentru pernele ortopedice de dormit și relaxare.
Pe lângă tehnologia spațială, în calitate de material de umplutură se folosesc și alte materiale, atât sintetice, cum ar fi holofibra, cât și naturale, cum ar fi hrișca.
Care este dificultatea cu care se confruntă o persoană ce intenționează să cumpere o pernă ortopedică pentru dormit? Să nu se încurce în procesul de alegere și să îl finalizeze în mod logic ☺
Procesul de alegere implică mai multe criterii. Este important să vă determinați preferințele și caracteristicile fiziologice. Care este poziția dumneavoastră preferată de dormit și cât de des aveți tendința de a o schimba? Cât de sus sau de jos așezați perna în raport cu capul? Vă plac pernele plate sau preferați pernele înalte? Mai moi sau mai tari? Aveți umerii largi? Aveți nevoie doar de o pernă sub cap sau vă este necesară și o pernă ortopedică sub picioare, care intră, de asemenea, în categoria „pentru relaxare”?
Totuși, aceasta este doar teorie. Cel mai simplu mod de a alege o pernă de dormit este să încercați dacă nu să dormiți pe ea (este puțin probabil să vi se ofere un pat pentru o noapte de probă direct în magazin:), atunci cel puțin să vă culcați puțin. Acesta este cel mai simplu mod de a afla dacă este perna dumneavoastră sau dacă trebuie să căutați și să încercați mai departe.
O pernă selectată corespunzător vă va ajuta mușchii gâtului și ai spatelui să se relaxeze în mod corespunzător și să vă elibereze de tensiunea acumulată în timpul zilei. Dacă reușiți să alegeți înălțimea corectă a pernei, coloana vertebrală va rămâne într-o poziție ergonomică toată noaptea, ceea ce va preveni tulburările de circulație a sângelui. Pe scurt, recuperarea organismului în timpul somnului se datorează tocmai alegerii corecte a pernei. Nu vacanța și yoga înainte de somn ☺
Întâmpinați dificultăți la efectuarea achiziției? Vă vom sfătui neapărat!

O varietate specială de perne pentru somn și relaxare este perna antireflux. Aceasta vă vine în ajutor la ameliorarea simptomelor esofagitei de reflux în timpul somnului și a altor urmări ale bolii de reflux gastroesofagian (BRGE).

Iar dacă petreceți timp îndelungat la volanul mașinii, în magazinul nostru online vă puteți alege o pernă ortopedică pentru scaunul auto. Aveți grijă de spatele dumneavoastră!

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)