Perne ortopedice pentru scaun

Spatele vă va spune cu siguranță „mulțumesc!”

O postură corectă în timpul șederii constituie practic jumătate din succesul unui spate sănătos. Iar perna ortopedică pentru scaun este concepută să susțină corect această postură.
Aceasta se referă în special la persoanele care au un loc de muncă sedentar — la birou sau la volanul automobilului. Adesea, obosiți sau prinși în procesul de lucru, oamenii încetează să mai acorde atenție poziției sale în spațiu, iar spatele dintr-o linie dreaptă se transformă încet într-un semicerc periculos…
Deși, să fim sinceri: problemele de spate nu ar trebui să fie puse doar pe seama muncii: în epoca noastră fascinantă a gadgeturilor digitale, puțini sunt cei care nu-și petrec serile ghemuiți pitoresc în fața tabletei sau a laptopului preferat.
Într-un fel sau altul, multe afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale organismului întreg își au începutul regretabil tocmai în poziția de ședere necorespunzătoare.
Așadar, cum se pot evita — cel puțin pe cât posibil — efectele dăunătoare ale unui stil de viață sedentar asupra propriei sănătăți? Sau ar trebui să se facă eforturi pentru a preveni complicațiile care nu au apărut încă?
Este destul de simplu, să cumpărați o pernă de șezut ortopedică. Este dificil să-ți supraveghezi postura tot timpul din punct de vedere pur fizic, din cauza momentelor de distragere a atenției — la locul de muncă, pe drum, în fața ecranului luminos. Așa că de ce să nu punem această responsabilitate importantă... pe seama unei perne? Anume ea avea grijă să reducă presiunea asupra coccisului și a zonei pelviene, să amelioreze oboseala spatelui și să detensioneze mușchii întregii coloane vertebrale, prevenind astfel apariția durerii în toate zonele coloanei, precum și la nivelul centurii scapulare.
Unii ar susține că o pernă ortopedică pentru șezut nu poate rezolva aceste potențiale probleme. Și se vor înșela. Pentru că atâta timp cât problemele sunt doar în proiecție — perna le va îndepărta apariția cu mult înainte, până când preocuparea dumneavoastră pentru organism va deveni mai importantă decât altele.
Munca sedentară și conducerea îndelungată nu sunt singurele criterii care determină procurarea unei perne ortopedice pentru scaun. Aceasta poate fi necesară și în alte situații de viață. De exemplu, pentru viitoarele mămici în ultimele luni de sarcină. Sau când persoana este nevoită să stea timp îndelungat în poziție șezândă sau culcată (spre exemplu, după operație) pentru a preveni apariția escarelor. Sau în timpul reabilitării după naștere sau traume.
În funcție de scopul utilizării, pernele pentru scaune sunt de diferite forme și au umplutură diferită. Specialiștii noștri vă vor ajuta să vă decideți asupra tipului de produs și să faceți alegerea articolului potrivit.
Dacă vă doriți un somn odihnitor și o relaxare deplină, în magazinul nostru puteți găsi o gamă largă de perne ortopedice de dormit.
Cea mai efectivă din toate este perna ortopedică cu spumă de memorie, ce se adaptează formei corpului dumneavoastră și vă oferă suport perfect și comoditate.

 

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)