Perne ortopedice pentru șoferi în automobil

Tot ce ați dorit să știți

Scopul principal al unei perne ortopedice pentru șoferi este de a face timpul pe care persoana îl petrece la volan cât mai confortabil și inofensiv. Doar șederea pe scaun pentru perioade lungi de timp este mult mai periculoasă decât pare la prima vedere.
În funcție de tipul și destinația specifică a efectului ortopedic, pernele pentru șoferi sunt împărțite în categorii:
  • sub spate;
  • sub zona lombară;
  • sub gât;
  • sub fese.
S-ar părea că este dificil să alegeți tipul potrivit de pernă din marea varietate a sortimentului. Totuși, nu este așa. Principalul lucru este să cunoașteți punctele slabe ale spatelui și cu ajutorul acestui dispozitiv magic să îi oferiți sprijinul necesar.
De fapt, această funcție obligatorie face deosebirea dintre o pernă ortopedică pentru scaunul șoferului și perna obișnuită. Prima va prelua cu hotărâre tensiunea, ameliorând încordarea din spatele șoferului, în timp ce cea din urmă va oferi un confort temporar, dar nu va detensiona nici coloana vertebrală, nici mușchii, chiar și de o puneți sub spate, sau, scuze, sub fund De ce are nevoie șoferul de o pernă ortopedică pentru scaunul auto?

De ce are nevoie șoferul de o pernă ortopedică pentru scaunul auto?

Indiferent de aspectul pernei și pentru ce parte a spatelui este destinată, sarcina sa este:
  • să reducă presiunea asupra coloanei vertebrale în zona necesară,
  • să detensioneze mușchii spatelui,
  • să prevină apariția senzațiilor dureroase (se are în vedere dureri de cap, "blocaje" musculare la nivelul gâtului, așa-numitele "înțepeniri" în spate, presiune în zona coccisului etc.),
  • să normalizeze circulația sângelui minimizând constricția vaselor de sânge din cauza suprasolicitării,
  • să înlăture semnele de oboseală,
  • Să mențină o postură corectă în timpul șederii îndelungate forțate.
Perna din fiecare categorie trebuie să se potrivească perfect pe spătarul scaunului auto. Dacă este necesar, ținând cont de formă, perna trebuie să se fixeze ferm pe spătar, astfel încât șoferul să nu se distragă pentru a ajusta dispozitivul și a-l readuce în poziția necesară. În acest scop, multe perne sunt echipate cu curele speciale de fixare care vă permit să fixați perna în partea corespunzătoare a scaunului, la nivelul corect.
O categorie aparte este ocupată de perne cu funcții speciale prescrise în instrucțiuni. Cel mai adesea este vorba de reabilitarea după traumatisme și operații, dar și perna ortopedică pentru femeile însărcinate și profilaxia bolilor din zona pelviană, a hemoroizilor etc.
De regulă, astfel de perne au forma unui covrig sau a unui pătrat cu o gaură rotundă în mijloc sau sunt în formă de U. Umplutura poate fi diferită: hrișcă mai dură, bile de polistiren mai moi și materialul inovator foarte delicat "spumă cu memorie" (memory foam) cu efect de memorare a formei.

Umplutură pentru perne ortopedice

Contrar opiniei consecvente că ar trebui să acordăm totuși preferință materialelor naturale, cum ar fi hrișca, nu putem să nu vă recomandăm perne din spumă poliuretanică. Acest material incredibil a fost creat special pentru astronauți, astfel încât zborurile lungi să fie sigure pentru coloana vertebrală încătușată într-un costum spațial.
În ceea ce privește hrișca, pe lângă originea sa biologică, plusul său incontestabil este prețul, care este mult mai mic decât cel al produselor fabricate din analogi sintetici.

Cum să alegeți și de unde să cumpărați?

Magazinele virtuale sunt pline de oferte, astfel încât întrebarea "unde să cumpărați" se rezolvă foarte simplu. Magazinul online Ortek oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, puteți comanda orice pernă ortopedică auto chiar acum. Între timp, vă recomandăm să cumpărați articolul personal, astfel încât să îl puteți încerca nemijlocit și să îl alegeți pe cel care vă va oferi cea mai confortabilă senzație atunci când îl utilizați.

Cum se folosește o pernă pentru șoferi?

Răspunsul la această întrebare este retoric și se conține în întrebarea însăși. Puneți perna sub spate /sub partea lombară /sub gât /sub fese (subliniați necesarul ) și puteți merge să vă vedeți de treabă. Coloana vertebrală este acum protejată de un gadget individual, care garantat va face călătoriile lungi cu mașina mai ușoare pentru spate și gât. Perna ortopedică pentru șofer, pe scaun este un adevărat "must have"!

În magazinul nostru puteți găsi și alte tipuri de pernă ortopedică: pentru dormit, antireflux, pentru picioare și altele.

Recenziile video ale clienților noștri

Avantaje: Dimensiune, comod de depozitat, ușor de dus
Cometariu: Am cumpărat covorașul-puzzle pentru fiica noastră în vârstă de trei ani pentru a-i trata picioarele plate. Fiicei mele îi place să se plimbe și să sară pe covoraș, piesele pot fi puse împreună sau pot fi împrăștiate în cameră separat. A fost foarte amuzant la început, sper să dureze și mai ales să ne aducă rezultate în îmbunătățirea stării picioarelor.
Renata GAMBOVA (Data retragerii: 17.03.2023)
Cometariu: Avem acest covoraș la Centrul nostru de familie unde merg mămicile cu copii de până la 4 ani. Copiii (de fapt chiar și mamele) sunt încântați de acesta. Cei care nu pot merge se târăsc pe el, bătrânii se plimbă, băieții încearcă să vadă dacă mașinuțele lor pot trece peste "pietre" sau "conuri de pin", iar fetițele îl folosesc ca o potecă în fața casei. Fiecare îi găsește o utilizare diferită. Noi folosim covorul mai ales pentru exerciții cu copiii sau ca parte a "pistei de maimuțe". Copiilor le place foa...
Adéla Horáková (Data retragerii: 15.03.2023)