Tocurile au rămas în trecut! Astăzi, comoditatea este mai presus de modă

Vizualizari: 595

Încălțăminte pentru persoane de vârsta a treia și nu doar!


Fiecare femeie ajunge odată la momentul când poartă tocuri din ce în ce mai rar și alege cu plăcere încălțăminte ortopedică de damă confortabilă pe platformă joasă. Și acest lucru nu se întâmplă neapărat din cauza vârstei, ci pur și simplu pentru că se gândește din ce în ce mai mult la sănătate. Când tinerele nesăbuite zboară pe străzi fără să simtă tocurile ca pe niște ace, nici nu se gândesc că multe persoane în vârstă chinuite de artrită ar fi avut picioare mai sănătoase și mai rezistente dacă nu ar fi purtat odinioară încălțăminte incomodă.

Avantajele botinelor și pantofilor (încălțăminte ortopedică demi-sezonieră), despre care se va vorbi în această publicație, sunt evidente: fiecare model este conceput special pentru purtare zilnică, cu scopul de a ușura cât mai mult picioarele. De aceea, susținem că această încălțăminte ortopedică de înaltă calitate va fi ideală pentru pensionari, pentru bunicile care se plimbă activ cu nepoții neastâmpărați, pentru femeile în vârstă care apreciază confortul mult mai mult decât încercarea de a fi în trend prin orice mijloace.

Cu toate acestea, nu ar trebui acum, după ce ați auzit „încălțăminte confortabilă pentru bunici”, să desenați în imaginația dumneavoastră huse fără formă și cu botul lat. Nu seamănă deloc cu modelele pe care le oferim pentru persoanele în vârstă și pentru cei care înțeleg că de sănătatea picioarelor depind în mod direct starea de bine și puterea de viață. Adică nu se aseamănă deloc! La fel precum vârsta unei doamne este determinată de starea ei de spirit, la fel și pantofii ortopedici 4Rest Orto pentru persoanele în vârstă — și nu numai pentru persoanele în vârstă! — nu este definită de aspectul lor, ci de designul lor special. Tocmai designul, gândit până în cele mai mici detalii, este menit să ofere acel confort promis, la care mai devreme sau mai târziu (mai bine mai devreme :) ajunge fiecare.

Deci, ce este atât de special la acest design deosebit și prin ce diferă încălțămintea noastră ortopedică modernă pentru adulți de încălțămintea obișnuită de zi cu zi?

În primul rând, este stratificarea modelului. Aici nu este vorba doar de branț, partea superioară din piele și talpă. Și dacă spunem că designul este bine gândit, atunci aceste cuvinte se bazează pe dovezi solide.

În interior, modelul este tapițat cu o căptușeală combinată compusă din piele moale și material textil delicat. De asemenea, puteți simți cu mâinile inserțiile din spumă, concepute pentru a face mai moi locurile în care pielea sensibilă a picioarelor intră în contact cu zona cusăturii.

Branțul moale din spumă EVA are un relief fiziologic, îngroșat la călcâi și în partea de mijloc a tălpii, rezolvă în același timp problema amortizării și suportului suplimentar. EVA este ideal pentru această funcție: este suficient de elastic pentru a atenua oboseala fiecărui pas și suficient de moale pentru ca piciorul să formeze un pat individual perfect.


Întreaga structură este susținută de o talpă rezistentă la uzură cu pernuțe de aer încorporate, care asigură amortizarea la mers. Acestea nu sunt careva detalii mitice despre care se vorbește la descrierea încălțămintei ortopedice speciale: dacă apăsați puternic cu mâna pe branț, imitând greutatea corpului, puteți simți proprietățile de amortizare.

Fiecare model este dotat cu un supinator pentru a susține arcul longitudinal și transversal al piciorului. Supinatorul este detașabil, deoarece piciorul schimbat odată cu vârsta poate să nu aibă nevoie de această parte. Dacă decideți să completați branțul cu supinator, vă rugăm să o faceți sub supravegherea unui specialist, deoarece locul ales greșit în care se lipește piesa va anula toate eforturile noastre de a obține confort pentru picioarele dumneavoastră.

Poziționăm modelele din această colecție nu numai ca încălțăminte de damă pentru vârstnici. Conceptul cheie aici este confortul, el este cel care determină dacă sunteți gata să-i dați preferință, renunțând la modelele care vă deformează picioarele.

Colecția este ideală pentru doamnele de toate vârstele care preferă să facă primblări pe joc confortabile, precum și pentru femeile de vârstă de pensionare. Cu toate acestea, repetăm: vârsta nu este deloc un moment definitoriu. Din fericire, stilul neutru al pantofilor și botinelor noastre ne permite să oferim orice model tuturor doamnelor fără excepție.

 

* — Câmpuri obligatorii

Cele mai vândute produse